Segon Calaix Recursos didactics per a mestres, pares i alumnes d'Educacio Infantil i Primaria

Autor

Sóc en Francesc Trillo, un mestre de primària de l'Escola Àngel Guimerà del Vendrell que va sentir la necessitat de buscar, classificar i posar a disposició de qui li pugui ser d'utilitat els recursos educatius que hi ha dispersos per la xarxa. I vaig posar fil a l'agulla amb el desig que aquesta pàgina fos d'utilitat a mestres, alumnes, pares i qualsevol persona en general. També podeu visitar el meu primer web Fenòmens Naturals, on hi trobareu informació sobre meteorologia, sismes i volcans.

 

Comments (5) Trackbacks (0)
 1. Hola Francesc , aqui tens una pagina que me trobat i a lo millor et pot interessar:

  http://www.piensoyjuego.es/seccion.php?s=brain_flash

 2. Hola Francesc,
  em sembla una pàgina molt interessant, moltes gràcies per compartir!

 3. Hola Francesc,

  acabo de trobar la teva pàgina i em pregunto si la segueixes actualitzant. En aquest cas acabo de crear una web per aprendre idiomes amb recursos en castellà, anglès i francés. Et deixo l’adreça per si vols fer-li una ullada. http://www.linguasorb.com/spanish/verbs/most-common-verbs/

  Si poguéssis incloure el link a le teva pàgina seria perfecte. Moltíssimes gràcies.

  Salutacions,

  Cristina

 4. Hola Cristina. La vaig actualitzant peròdicament. Controlo enllaços i miro de tenir-la al dia. Ara inclouré lateva pàgina.
  Gràcies

 5. Hola Frances soc la Judith de la classe de l’any pasat m’ha mare ha dit que et pregunti que com es diu la pagina wep teva de els camins que ens vas ensenyar a nosaltres em pots respondre cuan ho vellis!!


Leave a comment

No trackbacks yet.